Redactor la Times New Roman, lansare de carte la Cluj, in 28 octombrie!

Scriitorul Ovidiu Eftimie, redactor al unuia dintre cele mai citite publicatii online de satira din Romania, Times New Roman, isi lanseaza cel de-al doilea volum la Cluj-Napoca, sambata, 28 octombrie, de la ora 11:00, la Enigma Café. 

Este vorba de romanul „Bacalaureat”, care reprezinta o poveste din universul „Arhanghelului Raul”, cel mai bine vândut science fiction românesc de anul trecut. 

Necazurile se ţin lanţ de subinspectorul Petre Popescu. După ce a fost dat afară din SRI pentru că a luat o şpagă în timp, acum este pus în faţa unei decizii extrem de complicate: să supravegheze un post-uman tranchilizat, a cărui trezire ar însemna sfârşitul lumii aşa cum o ştim sau să ajute doi ţigani să oprească o invazie extraterestră care ar însemna tot sfârşitul lumii aşa cum o ştim, dar cumva diferit.

Ovidiu Eftimie este un jurnalist braşovean şi redactor la site-ul Times New Roman. Ca fan al literaturii science fiction, i s-a recomandat să nu mai critice literatura română de gen de pe margine şi să realizeze ceva în acest sens, dacă se crede atât de bun. Scriitorii săi preferaţi sunt Karel Čapek, Jaroslav Hasek şi Phillip K. Dick. A debutat în 2016 în colecţia Nautilus cu romanul bestseller „Arhanghelul Raul”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.