Reîncep serile magice la Movie Nights. Ford vs Ferrari dă startul verii cinematografice, în Iulius Parc

Din acest weekend, în Iulius Parc încep serile de film în aer liber, în cadrul „Movie Nights”. În fiecare vineri, cinefilii sunt așteptați să-și petreacă serile în compania actorilor preferați, a producțiilor de excepție și să se relaxeze pe iarbă. Ford vs Ferrari este pelicula care deschide seria cinematografică din acest sezon.

Și în această vară, Iulius Mall Cluj te invită să trăiești experiența cinematografică în aer liber. Începând din 18 iunie 2021, în fiecare zi de vineriIulius Parc aprinde ecranul gigant, unde vei avea prilejul să vizionezi comedii savuroasepovești dramatice și să trăiești suspansul la cote maxime. Vinerea aceasta vei putea urmări Ford vs Ferrari. Lungmetrajul, bazat pe întâmplări adevărate, spune povestea disputei dintre companiile Ford și Ferrari pentru supremație, dar cum se termină totul vei afla de la ora 21.30. Seria filmelor va continua până în luna septembrie cu o mulțime de producții spectaculoase.

Movie Nights a ajuns la a patra ediție, este un proiect Iulius Mall Cluj, ce are loc în Iulius Parc și oferă cinefililor prilejul să se bucure de filme în aer liber. Set-up-ul „sălii de cinema” este amenajat de către cei trei parteneri: Cemacon, Wonderland Cluj Resort și Cognizant Soft Vision.

Seria filmelor continuă și duminică, iar în cadrul evenimentului Cinema in the Park va rula comedia Chef, ceva aduce zâmbetul pe buzele tuturor, de la ora 21.30. Până la film, atmosfera va fi întreținută de Cvartetul Anima.

În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, filmele vor fi reprogramate pentru o dată ulterioară, ce va fi anunțată pe pagina de Facebook a Iulius Mall Cluj.

Experiența cinematografică se dublează în Iulius Parc. Te așteptăm atât vineri, cât și duminică la film!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.