Renovezi sau construiești o casă? Alege cu grijă izolația podului

În oricare dintre situații te-ai afla, izolația podului este un punct important pe lista lucrurilor pe care le ai de făcut de-a lungul procesului. Materialul cu care alegi să îți  izolezi locuința va determina costurile pe care le vei suporta lună de lună pentru încălzirea sau răcirea casei tale.

Pe timp de iarnă un sfert din căldură se pierde prin podul unei case. Cum e posibil acest lucru? Cantități importante de căldură se risipesc prin fisurile acoperișului și prin punțile termice ale podului, dacă nu sunt izolate corespunzător. 

Vara, când afară sunt temperaturi de 30 de grade Celsius, temperatura la nivelul podului poate ajunge la 70 de grade Celsius. Fără izolația corespunzătoare, casa ta absoarbe o parte din căldura de la nivelul podului, astfel că nu vei mai găsi acasă confortul termic necesar unei zile toride de vară. 

 Atunci când alegi să izolezi termic podul casei tale, te asiguri că te vei bucura de temperaturi optime și de costuri reduse pe tot parcursul anului. 

Cum alegi cel mai bun material? 

Alegerea materialului potrivit nu trebuie să fie una grea. Vrei un material care să te ajute să salvezi cantitatea de căldură care s-ar pierde dacă nu ai izola termic podul casei tale. Vrei un produs sigur pentru sănătatea familiei tale și care are un risc redus la incendii. Vrei să scapi de cheltuieli inutile cu alte aparate de răcire, pe timp de vară. 

Soluția la toate aceste probleme este izolația din fibră de lemn – Lâna de lemn – made by STEICO. Celuloza STEICO este o soluție naturală și ecologică potrivită pentru izolarea acoperișului, podului sau mansardei. Produsă printr-o procedură specială de reciclare, care presupune minime cantități de energie, Lâna de lemn – Made by STEICO este prietenoasă cu mediul înconjurător pentru că la rândul său materialul poate fi din nou reciclat sau compostat.

În plus, celuloza STEICO îți oferă siguranță împotriva incendiilor și dăunătorilor fiind tratată cu substanțe care îi oferă rezistență la foc, rozătoare și mucegai. 

Cum îți izolezi podul cu Lâna de lemn – made by STEICO?

Echipa izolatiinaturale.ro îți oferă un pachet complet de servicii, indiferent de stadiul în care se află casa ta în procesul de construcție sau de renovare. 

Ai o casă nouă?

Pentru casele noi, specialiștii izolatiinaturale.ro folosesc următoarea tehnologie: 

  • montează la interior o membrană specială;
  • etanșează toate îmbinările membranei;
  • pompează izolația cu presiune între grinzi/cornii/căpriori;

Îți renovezi casa? 

Pentru casele vechi, specialiștii izolatiinaturale.ro vor:

  • scoate scândurile din pod, unde este cazul;
  • scoate izolația veche, dacă a fost montată; 
  • pompa fibra de lemn între grinzi;

Când alegi să lucrezi cu izolatiinaturale.ro, te asiguri de o execuție curată, fără mizerie în curte sau în casă. Pomparea izolației se face direct din mașina echipei de execuție, astfel că nu se generează rebuturi, pierderi de material sau deșeuri. 

Nu mai sta pe gânduri! Află mai multe detalii și bucură-te de oferte de preț personalizate la izolația naturală Lâna de lemn – Made by STEICO la www.izolatiinaturale.ro. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.