REVELION. Cum petrec oamenii, la finalul unui an care a schimbat radical lumea

Începând de azi, ţările trec, rând pe rând, pragul spre 2021, iar oameni de pe tot Globul aşteaptă cu nerăbdare să celebreze Revelionul, scrie MEDIAFAX.

Începe numărătoarea inversă până ce oamenii de pe întreg Globul pământesc vor putea spune, rând pe rând, La mulţi ani, 2021!

După un 2020 provocator, care a schimbat multe în stilul de viaţă şi comportamentul tuturor, bucuria de a sărbători un nou început a rămas la fel de proaspătă. Speranţa într-un viitor mai bun, mai blând cu oamenii şi cu planurile lor, ne îndeamnă însă ca la trecerea dintre ani să respectăm în continuare măsurile propuse de autorităţi, relatează Mediafax.

Astfel, de Revelion 2020 se va petrece cu precauţie, privind focurile de artificii de acasă sau dintr-un alt loc sigur.

Primii care vor lăsa în urmă anul pandemiei de coronavirus sunt locuitorii din Samoa şi Insula Crăciunului, joi, la 12:00, ora României, fiind urmaţi 15 minute mai târziu de Insulele Chatham din Noua Zeelandă. Restul teritoriilor neo-zeelandeze vor striga „La mulţi ani! Un an nou fericit!” la ora 13:00, pentru ca apoi ecoul urărilor să se audă în Rusia, Australia, Japonia, Coreea de Sud, China, Filipine, Indonezia, Thailanda, India şi restul Asiei.

În Europa, Moscova va fi prima capitală care sărbătoreşte Revelionul, la 23:00, ora României.

Până vineri, la ora 14:00, întreaga Planetă va avea pe perete noul calendar, al anului 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.