Revista Heat l-a desemnat pe săritorul britanic Tom Daley cel mai sexy bărbat

Tom Daley, medaliat cu bronz la proba de sărituri de la platforma de 10 m la Jocurile Olimpice de la Londra, a fost desemnat cel mai sexi bărbat de cititorii revistei „Heat”.

tom daley

Sportivul în vârstă de 18 ani nu apărea în clasamentul de anul trecut, iar anul acesta a intrat direct pe locul întâi, scrie 20minutes.ch. Cu un corp de vis, o medalie olimpică de bronz şi titlul de cel mai sexi bărbat în 2013, trebuie să fie fericit că a ales săriturile în apă în copilărie.

Necunoscut înaintea Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, tânărul este în prezent o vedetă în ţara lui, revista „Heat” urmând să contribuie şi ea la reputaţia lui internaţională.

Săritorul se află înaintea actorului Channing Tatum şi a lui David Beckham (pe primul loc anul trecut) în clasamentul publicat pe 22 ianuarie.

Topul 10 al celor mai sexy bărbaţi este completat, în ordine, de Zac Efron, Ryan Gosling, Harry Styles ( de la One Direction), Taylor Lautner, Zayn Malik (One Direction), cântăreţul britanic Olly Murs şi Johnny Depp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.