Revolta angajaților de la „U” Cluj! Neplătiți de 6 luni aceștia au intrat în grevă generală

Angajații clubului Universitatea Cluj au intrat începând de astăzi în grevă generală, așa cum au promis marți când au fost în grevă de avertisment și sunt deciși să rămână în grevă până le vor fi achitate toate salariile restante care datează de 6 luni și jumătate.

angajati u cluj

Antrenorul Mihai Teja a dat bani din propriul buzunar pentru angajații care au ajuns la capătul răbdărilor.

„Noi nu avem nimic cu echipa, noi avem cu conducerea de la București care ne tratează ca pe nimeni. Asta suntem noi. Mergeți și întrebați lumea pe stradă dacă vine cineva să lucreze o lună fără salar. Noi suntem neplătiți de 6 luni jumătate. Ne-o dat repede un salar ca să ne revenim. Cu asta cred ei că ne cumpără pe noi? Să știe toată țara ce se întâmplă la U Cluj, unde nu e plătit CAS-ul, pensie, nu-i plătit nimic de doi ani de zile. Ce facem dacă ne îmbolnăvim, cine ne plătește nouă spitalizarea că noi nu avem bani? Nu avem bani să facem naveta și am cerut bani de la antrenor ca să venim la lucru. De două ori ne-o dat antrenorul bani, întrebați-l pe domnul Teja.

Noi avem bănci, avem rate, cheltuieli, ce facem? A sărit cineva la noi?”, a declarat un angajat al clubului în fața presei.

„Ne-au spus că dacă nu ne convine să plecăm”, a completat un alt angajat. „Da, plecăm, dar să ne dea banii”, a susținut un altul.

Jucătorii nu au putut ieși la antrenament din cauza grevei angajaților

„7 feluri de medicamente iau și în august am avut o nuntă și o înmormântare și am cerut să îmi dea măcar un salar și nu mi-o dat nimic. A trebuit să cer bani împrumut. Mi-a zis că și doamna e o simplă angajată. Duminică am avut o nuntă și luni am avut înmormântare la mama, un salar am cerut”, a spus o doamnă angajată.

„Sunt atâția jucători în probe și care au plecat, s-au cheltuit atâția bani, de unde au fost? Echipa se mută de la un hotel la altul”, a încheiat un angajat.

Angajaţii FC Universitatea Cluj s-au ţinut de cuvânt: au intrat în #grevă generală, până îşi vor recupera salariile restante! Din această cauză, nici jucătorii nu au putut să iasă la antrenament.

Posted by TVR Cluj on 10 Martie 2016

Video TVR Cluj

Fanii Universității se vor aduna astăzi în centrul orașului, începând cu ora 17:00, pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la viitorul clubului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.