Oltchim a învins Ferencvaros şi este la un pas de semifinalele Ligii Campionilor

Oltchim Râmnicu Vâlcea a câştigat, sâmbătă după-amiază, prima manşă a confruntării cu echipa maghiară Ferencvaros, scor 23-30, meci disputat în Ungaria, în cadrul LLigii Campionilor la handbal feminin.

foto gsp.ro
foto gsp.ro

În urma acestui succes, Oltchim a ajuns la 6 puncte în cea de-a doua grupă principală, la fel ca Ferencvaros şi Krim Mercator Ljubliana, pe cea de-a doua urmând să o întâlnească în ultimul meci din grupă, pe teren propriu, duminică, 17 martie.

Cele două formaţii de top ale handbalului european au intrat la vestiare cu scorul de 15-15, gazdele reuşind o primă repriză foarte bună în faţa româncelor. În partea a doua a jocului, însă, s-au stins şi au cedat teren, iar Oana Manea & Co. au reuşit să le ţină la respect pe unguroaice favorite la câştigarea trofeului.

Marcatoarele pentru Oltchim au fost Bulatovici 7 goluri, Barbosa 5, Managarova 5, Brădeanu 4, Manea 4, Curea 3, Pineau 2.

Fetele pregătite de Jakob Vestergaard sunt obligate să învingă duminica viitoare, 17 martie, pe Krim Ljubljana cu un punct avans pentru a se califica în semifinalele competiţiei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.