„U” Prodvinalco, învinsă categoric de CSM București

Echipa de rugby masculin „U” Prodvinalco a pierdut categoric, sâmbătă, în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” confruntarea din etapa a 7-a a SuperLigii de rugby, scor 20-41, cu CSM Olimpia București.

U Prodvinalco - CSM Bucuresti (20-41, 9.05.2015)-w800-h600

Meciul a început cu „universitarii” ratând două lovituri de pedeapsă prin Ignea, iar replica bucureștenilor a venit rapid, Taljard a transformat o lovitură de pedeapsă și a dus scorul la 0-3. Clujenii au reușit primul eseu al meciului prin Belguidon (5-3), dar oaspeții au preluat inițiativa și au reușit două încercări prin Cobden si Atelea Okati, ambele transformate de Vlaicu, ducând scorul la 5-17. „U” a încercat să revină în joc printr-un eseu reușit de Murgoci, transformat de Ignea, dar CSM a finalizat al treilea eseu prin Atelea Okati, transformat tot de Vlaicu.

Scorul pauzei a fost stabilit de jucătorul Universității, francezul Belguidon, cu un eseu în terenul de țintă al oaspeților, transformarea fiind ratată de Dimofte (17-24).

Universitatea Cluj a redus ecartul la patru puncte în partea a doua printr-o lovitură de pedeapsă reușită de Dimofte, iar acest avantaj s-a menținut până în minutul 67, când Taljard a finalizat o nouă lovitură de pedeapsă. Finalul a aparținut oaspeților, care și-au asigurat bonusul ofensiv cu două esee reușite de Adrian Ion și Taljard, ultimul fiind autorul ambelor transformări.

„U” Prodvinalco va juca etapa viitoare la București, cu Steaua, sâmbătă, 16 mai, de la ora 11:00. Meciul va fi transmis în direct de TVR 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.