Ricchi e Poveri şi John McInerney, fondatorul Bad Boys Blue, promit un show de neuitat sâmbătă seara la Discoteca 80 Cluj – „Când suntem pe scenă tinereţea ne pompează prin vene”! – VIDEO

Soliştii trupei Ricchi e Poveri, Angelo Sotgui și Angela Brambati, alături de fondatorul renumitei trupe Bad Boys Blue, John McInerney, au luat parte la o conferinţă de presă, extrem de degajată, relaxată şi veselă vineri seara, 21 septembrie, la Opera Plaza, în care au vorbit despre carierele lor prolifice şi au răspuns curiozităţilor jurnaliştilor prezenţi.

Artiştii s-au arătat extrem de bucuroşi de faptul că vor concerta în faţa a peste 9000 de oameni, evenimentul fiind sold-out de câteva zile, şi au promis că le vor oferi oamenilor un spectacol pe cinste.

Cu o prolifică carieră muzicală de 50 ani, cei doi membri rămaşi în trupa Ricchi e Poveri s-au arătat deschişi în a vizita oraşul.

De altfel în momentul intrării în sala de conferinţe a hotelului cei doi au dat mâna politicos cu fiecare reprezentant al presei, într-un gest de respect şi bun simţ pe care, din păcate, nu prea îl găseşti la artiştii români.

„Vreau să vă mulţumesc că ne-ati dat ocazia să vorbim cu voi şi de abia aşteptăm concertul de mâine. Nu e prima oară când suntem în România, am avut mai multe concerte aici şi experienţe foarte plăcute, oamenii sunt foarte primitori, prietenoşi, iar experienţele noastre sunt dintre cele mai tari. De aceea sperăm ca mâine seară să avem un public foarte călduros. Noi nu cântăm, noi oferim dragoste publicului. E foarte important să avem publicul în faţă pentru că asta e cel mai important”, a spus solista Angela Brambati. „Aş vrea să vizitez oraşul, sunt curios cum arată, să cunosc oamenii şi să văd câteva muzee. Aştept cu nerăbdare concertul de mâine seara când vom cânta, dar mai ales vom dansa”, a completat jumătatea masculină a trupei Ricchi e Poveri, Angelo Sotgui.

Aflat pentru prima dată la Cluj-Napoca, solistul şi fondatorul Bad Boys Blue a susţinut că nu este pentru prima dată în România, el a mai concertat la Iaşi şi Bucureşti.

Întrebaţi cum reuşesc să arate atât de bine la vârsta lor, Angela Brambati a răspuns că scena e ceea ce îi face să se simtă în formă. „Când suntem pe scenă tinereţea ne pompează prin vene„, au spus cei doi italieni.

Santa Levente, directorul evenimentului Discoteca 80, a anunţat că toate biletele s-au epuizat şi îi îndeamnă pe cei care vor veni la spectacol să o facă din timp, începând cu ora 18:00, pentru a evita cozile și aglomerația de la porți. Distracția e garantată încă de la ora 17.30.

Organizatorii şi-au învătat lecţia de anul trecut când au fost prea puţine baruri la 8000 de oameni, iar anul acesta au pregâtit de două ori mai multe zone de unde vă veţi putea procura o băutură. Sonorizarea şi instalaţia de lumini au fost şi ele îmbunătăţite.

De asemenea parcarea Sălii Polivalente va fi închisă din motive de securitate impuse de poliţie, însă cea de la Cluj Arena va fi deschisă.

Alături de Ricchi e Poveri şi Bad Boys Blue vor mai concerta pe scena din Sala Polivalentă Boney M şi Samantha Fox.

Programul DISCOTECA 80:

17.30 – Deschiderea uşilor
17.30-19.30 – warm up PARTY DJ disco’80
19.30-20.10 – Samantha Fox show
20.10-20.40 – DJ disco ’80
20.40-21.20 – Bad Boys Blue show
21.20-21.50 – DJ disco ’80
21.50-22.45 – Boney M show
22.45-23.15 – DJ disco ’80
23.15-00.30 – Ricchi e Poveri show

Discoteca 80 este un eveniment organizat de Backstage Productions.

One thought on “Ricchi e Poveri şi John McInerney, fondatorul Bad Boys Blue, promit un show de neuitat sâmbătă seara la Discoteca 80 Cluj – „Când suntem pe scenă tinereţea ne pompează prin vene”! – VIDEO

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.