Risipirea banului public în plină pandemie! Primăria Florești condusă de Horia Șulea dă 93.000 de euro pentru o nocturnă!

Primăria Florești a cumpărat prin achiziție directă o nocturnă în valoare de circa 93.000 de euro pentru terenul de fotbal de pe strada Someșului.

Anunțul de cumpărare directă a fost postat pe SEAP în 16 aprilie, iar în 21 aprilie, Primăria Florești a acceptat oferta depusă de Ledtrading SRL din Cluj-Napoca, valoarea contractului fiind de 450.000 de lei plus TVA.

Anunțul achiziției: „Servicii de proiectare și execuție- nocturnă teren sport, pentru activități de antrenament și agreement. Serviciile de execuție constau în amplasarea a 4 stâlpi cu înălțimea de 15m la distanță de 2-3m față de colțurile terenului de sport, care vor asigura suportul proiectoarelor. Montajul stâlpilor va fi executat cu ajutorul a 4 buloane turnate în fundație, iar traseele de cablu vor fi îngropate și adunate în tabloul de distribuție electrică. Instalația de iluminat nocturn va fi realizată pentru o suprafață cuprinsă între 4000-6000 mp”, se arată în anunțul de atribuire.

Potrivit legii, pragul până la care se poate face o achiziție directă în domeniul lucrărilor este de 450.200 de lei, adică cu 200 de lei mai mult decât oferta celor de la Ledtrading.

Terenul pe care se va monta nocturna este utilizat de echipa ACS Florești, care ocupă locul doi în Liga a 4-a.

Primarul Horia Șulea a declarat despre această achiziție că investiția era prevăzută în bugetul pe acest an. „Pentru nocturnă, erau bani prinși în buget, este o investiție. Poate că pare mare suma, dar nu e chiar așa, la cei aproape 70.000 de locuitori. Oamenii ne-au solicitat să facem această investiție. Eu vin din sport și vreau ca ei să aibă toate condițiile”, a declarat Horia Șulea pentru Libertatea.

Acesta a adăugat că în comună au fost luate și toate măsurile de protecție impuse de pandemia coronavirus, cum ar fi dezinfectarea scărilor de bloc, dotarea lor cu dispozitive cu dezinfectanți sau spălarea străzilor și a spațiilor publice cu soluții pe bază de clor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.