Robbie Williams, la UNTOLD?! Fanii festivalului, nemulțumiți!

Organizatorii UNTOLD vor da o lovitură importantă de imagine prin aducerea artistului englez Robbie Williams pentru ediția aniversară a festivalului din această vară.

Luni, 3 iunie, de la ora 11:00, va avea loc o conferință de presă în care, cel mai probabil, va fi anunțat oficial concertul englezului la Cluj-Napoca în cadrul UNTOLD.

Deși prin oraș circulă zvonuri de aproape o lună cu privire la negocierile staff-ului cu managementul artistului, acestea par să se fi risipit după ultimele comunicări oficiale de pe pagina festivalului: SUPREME și Get ready to feel, aluzie la două dintre piesele îndrăgitului solist.

De altfel, ultimele promo-uri pentru marele anunț se îndreaptă spre Robbie Williams, iar la fotografia de copertă pe pagina UNTOLD apare un microfon, o chitară și un amplificator.

De altfel, mai mulți fani UNTOLD se arată dezamăgiți de aducerea lui Robbie Williams, considerându-l nepotrivit pentru acest festival. „Felicitari Untold in curand va merge toata lumea la Sziget„, a scris un fan al festivalului.

Ediția a festivalului UNTOLD a ajuns la ediția a 5-a și este programat în perioada 1-4 august 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.