Rochii de seară scurte sau lungi? Cum le alegem?

Când vine vorba de rochii de seară, sunt atât de multe modele pe piață încât uneori ne este greu să alegem rochia potrivită pentru noi. Mai ales dacă trebuie să participăm la un eveniment la care vrem să strălucim, dilema alegerii rochiei ne chinuie destul de mult. Vrem să arătăm minunat fără a fi exagerate, vrem o rochie unică, fără să ieșim în evidență în mod negativ. 

Cele mai multe femei au o problemă când vine vorba de ales între o rochie de seară scurtă și una lungă. Nu știu la ce eveniment ar trebui să aleagă o rochie lungă astfel încât să nu pară exagerate. Sunt evenimente la care se pretează mai mult o rochie scurtă, însă cel mai importantă este starea ta de spirit. Dacă alegi ceva în care îți stă bine și îți dă încredere în tine, acest lucru se va vedea.

Unde purtăm rochii de seară scurte?

O rochie de seară scurtă este potrivită la un eveniment formal, însă nu extreme de elegant. De exemplu, poate fi purtată cu success la un cocktail, la o nuntă de zi sau la o petrecere la un restaurant. Poți să o porți și la orice petrecere de seară, dacă o accesorizezi mai deosebit sau dacă optezi pentru materiale mai prețioase, cum e dantela.

Unde purtăm rochii de seară lungi?

Rochiile de seară lungi sunt perfecte pentru evenimente formale. O gala, o nuntă, un eveniment care necesită o ținută elegantă se pretează pentru rochii de seară lungi. Acestea îți vor da o eleganță și o ținută aparte, iar cu accesoriile potrivite te vor face o apariție memorabilia, fără doar și poate.

O mulțime de rochii de seară atât lungi cât și scurte găsiți pe nouamoda.com, un site perfect pentru femeile pasionate de fashion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.