Ce tricouri se poartă vara asta?

Tricourile sunt unele dintre cele mai versatile piese de îmbrăcăminte, atât pentru femei cât și pentru bărbați. Sunt comode, ușor de purtat și de asortat și pot fi combinate în o mulțime de ținute diferite. Dacă mai luăm în calcul că sunt și accesibile ca preț, tricourile sunt cele mai cumpărate și purtate piese vestimentare. 

Când vine vorba de tricouri damă, moda se schimbă de la an la an, varietatea de modele și culori fiind extrem de mare. Pe nouamoda.com am găsit o mulțime de modele, de la clasic la elegant, cu care puteți crea ținute frumoase și confortabile, pe bani puțini. 

Ce tricouri de damă se poartă în acest sezon?

Tricourile cu mesaj vor fi mereu în trend. Fie că alegeți un tricou cu mesaj amuzant sau simpatic, imprimeurile de acest fel sunt mereu la modă. Un astfel de tricou poate fi combinat cu orice piesă vestimentară și va fi punctul central al ținutei.

Tricourile oversized – În ultimii ani, noua tendință în materie de tricouri este spre acele piese vestimentare oversized. Un tricou larg vine bine pe orice fel de siluetă, ascunzând defectele și creând ținute chic și în care să te simți bine. Pot fi combinate perfect cu o piesă vestimentară mai strâmtă, pentru a le pune și mai bine în evidență. 

Tricourile de damă în culori puternice

Fie că optați pentru tricouri, cămăși sau tunici, culorile puternice sunt la modă în această vara. Optați pentru galben sau albastru marin, roșu sau verde și cu siguranță veți arăta de milioane. Dacă alegeți un tricou dintr-un material mai prețios, puteți crea și ținute smart-casual sau chiar office, dacă le accesorizați corect. 

Oricum ar fi, tricourile sunt piesele vestimentare care nu lipsesc nimănui din dulap. Cu un singur tricou poți crea o mulțime de ținute diferite, așa că nu ezitați să vă împrospătați garderoba cu câteva modele noi de pe nouamoda.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.