România a învins Coreea de Sud la CM de tenis de masă

România a reușit să treacă de Coreea de Sud în optimile Campionatului Mondial de tenis de masă, scor 3-2, producând cea mai mare surpriză a turneului de până acum.

tenis de masa romania

„Ţările asiatice bătându-le pe cele europene în competiţiile europene s-a întâmplat de atâtea ori în era modernă, încât a devenit o obişnuinţă. Totuşi, vineri după amiază la Tokyo, lucrurile s-au inversat. În prima divizie, Coreea de Nord a învins Ucraina, dar au urmat două victorii pentru echipele de pe bătrânul continent; Olanda a trecut de Taiwan înainte ca România să realizeze ceea ce poate fi considerat cel mai mare şoc al turneului de până acum”, potrivi site-ului oficial al federației internaționale.

Elizabeta Samara, Daniela Dodean şi Bernadette Szocs sunt cele trei componente ale echipei României ce au reușit să producă cea mai mare surpiză din optimile CM de tenis de masă.

Elizabeta Samara a învins-o pe Haeun Yang, scor 3-2 şi a pierdut meciul cu Hyowon Seo, scor 1-3. Bernadette Szocs a fost învinsă de Hyowon Seo, scor 3-1, dar a câştigat meciul cu Haeun Yang, scor 3-2, iar Daniela Dodean a trecut de Hajung Seok, scor 3-2.

În sferturi, România va întâlni echipa statului Singapore.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.