Romania fierbe! Clujenii ies si in aceasta seara in numar mare in strada impotriva Guvernului Grindeanu!

Aproximativ 10.000 de clujeni au protestat in noaptea de marti spre miercuri in centrul orasului impotriva ordonantelor de urgenta si modificarilor Codului Penal pe care Guvernul Grindeanu le-a adoptat, tacit, in sedinta de marti seara, iar protestele vor continua si astazi in toata tara.

Astfel, pe reteaua de socliazare Facebook si-au anuntat prezenta peste 5000 de clujeni la actiunea din aceasta seara, 1 februarie 2017, incepand cu ora 19:00, in Piata Unirii, pentru a manifesta impotriva Guvernului si a ordonantelor care legifereaza coruptia si hotia. Numarul protestatarilor creste de la o ora la alta, iar in aceasta seara vor fi, cel mai probabil, peste 20.000 de oameni.

Daca pana acum protestatarii au manifestat doar impotriva gratierii si ordonantelor de urgenta, de aceasta data protestul va fi indreptat inspre Guvernul Grindeanu si a PSD.

„Ne-am saturat de masurile corupte luate de acest Guvern Corupt! JOS GUVERNUL!! JOS PSD-ul!!”, se arata intr-un mesaj postat pe pagina evenimentului.

Simultan vor fi organizate proteste in toate orasele din Romania, iar in Bucuresti si-au anuntat prezenta peste 20.000 de oameni in fata sediului Guvernului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.