România, în top 10 țări cu cele mai multe idei de afaceri înscrise în UberPITCH

În ultima zi de înscriere în provocarea UberPITCH, România se află pe locul 7 în topul țărilor europene participante, cu peste 120 de idei înscrise, la egalitate cu Olanda și Danemarca. Pe primele locuri se află Marea Britanie (peste 500 de idei), Franța (peste 350), Italia și Suedia (peste 210), Spania (peste 190), Portugalia (peste 180), Polonia (peste 145). Astazi este ultima zi în care antreprenorii români își mai pot înscrie ideea, pana la ora locală 23:59.

UberPITCH StartupFest

UberPITCH se desfășoară în 37 de orașe din 21 de țări din Europa. În România, proiectul este desfășurat în parteneriat cu Impact Hub București și TechHub Bucharest.

Provocarea UberPITCH oferă antreprenorilor din Europa oportunitatea de a primi sfaturi pentru ideea lor de afaceri de la antreprenori locali cunoscuți, la atingerea unui buton.

Cei selectați vor primi apoi informații despre cum vor putea comanda UberPITCH pe 1 iunie.

Cei care vor evalua ideile înscrise în UberPITCH în România sunt Oana Craioveanu, Director și Co-fondator Impact Hub Bucharest, Bogdan Iordache, Co-fondator How to Web și TechHub Bucharest, Andrei Pitiș, Fondator și CTO al Vector Watch,  Andrei Ostacie, investitor, proprietar și marketing manager OkapiStudio și Sergiu Neguț, Business Angel și Associate Dean of Entrepreneurial Growth la Maastricht School of Management România. Mai multe detalii despre antreprenorii care vor evalua ideile din UberPitch, pe blog.

Un juriu format din reprezentanți Uber, reprezentanți ai partenerilor și antreprenori locali vor alege cele mai bune idei din toate țările participante. Participanții selectați vor merge la Berlin pe 8 și 9 iunie, unde vor discuta despre ideea lor cu Travis Kalanick, CEO-ul și fondatorul Uber.

Cum funcționează:

  • Descarcă aplicația Uber pentru iPhone, Android, Windows Phone sau Blackberry
  • Trimite ideea ta, completând un formlar aici
  • Dacă ideea ta este selectată, vei primi un cod promoțional cel târziu pe 1 iunie, 2016, care îți va permite deblocarea opțiunii UberPITCH în aplicație
  • Pe 1 iunie, în intervalul 11:00-15:00, comandă UberPITCH pentru a-ți prezenta ideea unuia din cei cinci antreprenori locali
  • Dacă nu reușești să prinzi UberPITCH din prima încercare, mai încearcă! Ne așteptăm la foarte multe cereri
  • Cursele sunt gratuite și vor începe și se vor încheia la locul selectat ca punct de pornire
  • Doar utilizatorii cărora li se va selecta ideea vor primi codul promoțional care deblochează opțiunea UberPITCH

Mai multe informații, pe blog: https://newsroom.uber.com/romania/uberpitch-bucuresti

Uber este o companie de tehnologie care conectează în timp real pasagerii – utilizatorii  aplicaţiei cu acelaşi nume – cu şoferii care utilizează platforma. În prezent, Uber oferă o  alternativă sigură de transport în aproape 400 de oraşe din peste 65 de ţări, contribuind la  schimbarea modului în care oamenii călătoresc în mediul urban. Viziunea Uber este de a scoate  cât mai multe mașini de pe străzile orașelor. Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele  Unite ale Americii, iar începând din februarie 2015, Uber este şi în România, în Bucureşti, cu  trei servicii: uberX, UberSELECT şi Uber Child Seat.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.