România, pregătire în formulă completă la Cluj înainte de Fed Cup! Antrenamente deschise publicului miercuri

Echipa de tenis de câmp a României formată din Simona Halep, Monica Niculescu, Andreea Mitu și Raluca Olaru se află la Cluj și se antrenează împreună cu Alina Tecșor, căpitanul nejucător al echipei, în vederea partidei din primul tur al Grupei Mondiale din cadrul Fed Cup împotriva reprezentativei Cehiei.

fed cup tenis sala polivalenta cluj

Ajunsă prima în Cluj-Napoca, pentru meciul România – Cehia, Simona s-a și apucat de antrenamente, așa cum, de altfel, a și scris pe Facebook: „Let’s start!”.

Duminică seară au ajuns la Cluj-Napoca și Monica Niculescu, Andreea Mitu, Raluca Olaru și Alina Tecșor. „Suntem pregătite să aducem suporterilor o bucurie în suflet. Este un mare avantaj să o avem pe Simona Halep în echipa noastră, dar să nu uităm că şi Cehia are o echipă puternică, cu jucătoare din primele zece, deci cumva şansele sunt egale. Chiar dacă Safarova nu vine, jucătoare precum Kvitova sau Pliskova compensează această lipsă a ei”, a fost mesajul de încurajare al Alinei Tecşor, care se bucură că acest meci va avea loc la Cluj-Napoca: „Există presiune dar, totodată, există un atu că jucăm acasă. Ne-am dorit să jucăm acasă şi, mai ales, la Cluj, în faţa unui public bun. Sper să ne ajute”.

Și pentru Monica Niculescu este bine că meciul se va juca la Cluj-Napoca, într-o sală care va fi arhiplină: „Nu am picat foarte bine cu Cehia, meciurile nu vor fi uşoare, dar mă bucur că s-au vândut toate biletele şi vom avea un public numeros. Ce putem să promitem este că vom lupta până la ultimul punct şi ne dorim foarte mult să câştigăm”.

Miercuri, antrenamente deschise publicului

Cei care doresc să asiste la antrenamentele jucătoarele României pot face acest lucru miercuri, 3 februarie, când sunt programate două sesiuni de antrenamente: 9:30 – 11:30 și 16:00 – 18:30. Accesul în Sala Polivalentă se va face pe la intrarea Media dinspre strada Uzinei Electrice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.