Biletele la concertul Anei Moura din Cluj pot fi achiziționate și online de pe anamoura.ro

Diesel Events, organizatorul concertului de fado susținut de Ana Moura pe scena Sălii Polivalente din Cluj în data de 28 februarie, le oferă celor interesanți, începând de astăzi, posibilitatea de a-și cumpăra bilete mai ușor de pe noul site www.anamoura.ro.

Organizatorii au creat site-ul pentru ușurarea procurării biletelor, acesta permițând achiziționarea de bilete electronice care se pot plăti cu cardul bancar, fără niciun comision. Prețul biletelor pentru evenimentul din Cluj variază în funcție de distanța față de scenă, respectiv între 59 și 195 de lei.

Pe lângă site-ul dedicat, biletele sunt disponibile și pe alte canale, cum ar fi facebook.com/DieselEventsRo, biletmaster.ro, polivalenta.ro, eventim.ro şi la birourile Diesel din Piaţa Unirii nr 10. Pentru informații si rezervări publicul poate apela la următoarele date de contact: 0264/439043, 0730/083881, [email protected] sau [email protected].

Concertul de la Cluj al cântăreței portugheze, Ana Moura, face parte din turneul de promovare al noului album al artistei intitulat „Moura”, lansat în 2015, la finalul lunii noiembrie.

Născută în oraşul Santarem din Portugalia, în anul 1979, Ana a crescut într-o familie de cântăreţi care a încurajat-o să urmeze o carieră muzicală. La 6 ani a cântat primul ei cântec fado, „Cavalo Ruco”.

Ana Moura este cea mai tânără cântăreață de fado care a fost vreodată nominalizată pentru premiul olandez muzical Edison Award. Artista are deja în portofoliu zeci de premii, dintre care două Golden Globes, 2 premii Amali, în 2008, când a fost premiată cu două distincţii pentru „cea mai bună interpretă” şi „cel mai bun album” pentru „Desfado”. A cântat alături de artiști precum Prince, Rolling Stones, Caetano Veloso sau Herbie Hancock.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.