România – Spania, oficial, pe Cluj Arena! Meciul cu Lituania s-ar putea juca pe stadionul din Gruia

Echipa națională de fotbal a României va disputa două partide amicale la Cluj-Napoca, pe 23 martie, cu reprezentativa Lituaniei, iar pe 27 martie împotriva Spaniei, pe Cluj Arena.

romania nationala fotbal

FRF a solicitat un răspuns ferm din partea Primăriei București cu privire la redeschiderea Arenei Naționale, însă nu l-a primit, iar astfel, Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a anunțat că amicalul cu Spania se va disputa la Cluj, în 27 martie.

„Am observat și eu că am primit cu foarte mare rapiditate un răspuns. Credeam că noaptea e un sfetnic bun, dar acum vă pot confirmă în mod oficial că meciul cu Spania se va juca la Cluj. Am vorbit cu reprezentanții naționalei Spaniei și au spus că nu e nicio problemă. Singura problemă e legată de gazon. Specialiștii vor decide dacă el va putea susține două meciuri și patru antrenamente într-un timp atât de scurt. Ca variantă de rezervă iau în calcul mutarea meciului de pe 23 martie (nr. cu Lituania) pe stadionul CFR-ului sau la Giurgiu. Nu sunt trist, dar sunt frustrat de cele întâmplate. Aștept cu o la fel de mare rapiditate un răspuns legat și de cerea făcută celor de la primărie de a ne da spre administrare Arena Naţională”, a declarat Burleanu, conform Digi Sport.

Reprezentanții Cluj Arena au promis că gazonul va fi în cele mai bune condiții până la ora partidei și va putea face față la două meciuri în 4 zile, dar oficialii FRF iau în calcul varianta de rezervă și să mute meciul cu Lituania pe stadionul CFR-ului, „Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.

Echipa națională de fotbal a României nu a mai jucat de 7 ani la Cluj, ultimul meci fiind în 2008, atunci când „tricolorii” pregătiți la acea vreme de Victor Pițurcă au fost învinși de Lituania cu 3-0 pe stadionul CFR-ului.

Cluj Arena nu a găzduit niciodată un meci al echipei naționale de la inaugurarea din 2011.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.