10 medalii la mitingul de natație de la Chalon pentru înotătoarea de la CS „U”, Ana Dascăl

Ana Dascăl, sportiva legitimată la secția de natație a CS Universitatea Cluj, a participat zilele trecute la competiția Grand Chalon Open, în Franța. În prima zi, sportiva s-a impus la proba de 50 metri liber atât la juniori, cât și la seniori, cu 26.54 secunde și a mai cucerit două medalii de aur (una la juniori și una la seniori) la ștafetă 4X100 m mixt.

ana dascal natatie cluj

Aceasta a concurat pentru clubul din Chalon și a înotat la procedeul liber, terminând cei 100 de metri în 57,55 secunde. A doua zi, „universitara” a luat un loc I la juniori și un loc II la seniori, la 200 metri liber, cu timpul de 2,05,33 minute, obținând astfel un record personal al distanței respective. În ultima zi de participare la mitingul de natație de la Chalon, înotătoarea a câștigat categoric proba de 200 metri mixt, cu timpul de 2,20,99 minute (loc I seniori și loc I juniori ) și a obținut încă două medalii de aur (sen și jun) la 100 m liber, ea oprind cronometrele la 58,10 secunde.

Pentru Ana Dascăl urmează participarea la International Swim Meeting, competiție organizată în perioada 4-6 martie, la Berlin, în Germania.

De asemenea, sportivii Alin Coste și Robert Glință, ambii legitimați la secția de natație a CS „U”, au participat în perioada 24-29 februarie la competiția „17-eme Meeting de Lyon Natation”, la Lyon, în Franța. La 50 metri fluture, Alin Coste s-a clasat pe locul al doilea, cu 25,19 secunde, iar Robert Glință s-a impus la proba de 100 metri spate, cu timpul de 57,55 secunde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.