Baschetbalistele Universității Cluj au nevoie de sprijin mâine în meciul doi cu Alba-Iulia

Echipa de baschet feminin a Universității Cluj a suferit un eșec usturător în primul meci din play-off, fiind învinsă, luni, de CSU Alba Iulia cu scorul de 82-57,confruntarea disputată în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, iar scorul pe sferturi a fost: 23-21, 16-14, 25-14 și 18-8.

CSU-U-CJ-17

Beneficiind și de susținerea unui grup de suporteri venit de la Cluj, elevele pregătite de Dragan Petricevic au evoluat bine în prima parte a jocului, de multe ori aflându-se la conducere și intrând la pauză cu patru puncte mai puțin decât albaiuliencele.

În partea a doua a jocului, gazdele au fost mult mai eficiente din interiorul semicercului de 6,75m, fapt ce le-a permis să se desprindă decisiv și să își adjudece prima partidă a seriei.

La finalul celor patru sferturi, Ashley Grimes, cu 20 de puncte, a fost cea mai bună marcatoare a echipei „universitare”, urmată de Ines Ajanovic, autoare a 10 puncte și de Vee Young și Marija Prlja, ambele reușind câte 9 puncte.

Universitatea Cluj are șansa să-și ia revanșa în fața echipei din Alba Iulia joi, 3 martie, de la ora 19:00, în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

foto: absport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.