Rotunjește-ți veniturile de sărbători la pariuri. Încearcă-ți norocul pe cele mai tari campionate!

Majoritatea celor pasionați de fotbal și de sport în general au jucat cel puțin o dată în viață un bilet la pariuri sportive. Unii au reușit chiar să își rotunjească veniturile și să aibă câștiguri frumoase cu doar câțiva lei investiți.

Una dintre cele mai importante reguli de bază pentru a avea succes la pariuri este să cunoști și studiezi foarte bine sportul pe care urmează să mizezi, în speță fotbalul, fiind cel mai jucat sport la pariuri. Studierea clasamentelor, urmărirea transferurilor, schimbărilor din jurul unei formații, cunoașterea celor mai importante lucruri din jurul unei echipe, urmărirea rezultatelor din meciurile anterioare și cele directe ale formațiilor pe care urmează să joci, toate aceste elemente știute te vor ajuta să stabilești un pronostic pe care să mizezi pe bilet.

Pe lângă faptul că există varianta de ați face singur biletul de pariuri, mai există și posibilitatea de a alege biletul zilei compus din meciuri de fotbal, în care alegerea meciurilor de pe un bilet s-a făcut de către tipseri cu experiență și care cunosc foarte bine fenomenul. Indiferent dacă alegi varianta de a miza pe un bilet făcut de cei cu experiență sau alegi varianta ta personală, important este să nu joci agresiv, să nu mizezi pe sume mari și să nu riști prea mult. Este imperios necesar să ai un autocontrol foarte bun, să te controlezi și să fi calculat.

Dacă nu câștigi un bilet, nu dispera, vor veni și zile mai multe. Pentru că la pariuri e vorba și de foarte mult noroc, pe lângă știință. Nu e suficient să știi campionate sau echipe, trebuie să ai parte și de suficient noroc.

Cele mai pariate campionate de fotbal din lume rămân cele din Europa, Anglia, Franța, Spania, Germania, Italia, Olanda, Rusia, Turcia, Belgia sau Austria, după care urmează celelalte mai slab cotate ca Danemarca, Suedia, Norvegia, Irlanda de Nord, Scoția sau Portugalia. Ofertele de pariuri sunt extrem de generoase mai ales în weekend, când sunt câteva mii de meciuri de unde să le alegi pe cele pe care le simți că îți vor aduce un venit în plus.

Există și o serie de pariori și microbiști dedicați campionatului românesc, care joacă numai pe fotbalul intern și pe care îl cunosc cel mai bine, știind să ofere un pronostic cât mai bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.