Rugbyiștii au câștigat primul amical din acest an

Echipa de rugby masculin „U” Prodvinalco Cluj a primit ieri vizita formației CS Poli Iași pentru a disputa primul meci amical din acest an.

Studenții pregătiți de cuplul de antrenori Ioan Teodorescu – Horia Hâmpea s-au impus fără probleme în fața formației de Divizia Națională, cu scorul de 70 la 13.

Echipa folosită de cei doi antrenori a fost: Petucher, Gheța, Boar, Rotar, Diaconu, Murgoci, Curcă, Kadar, Leimoni, Dimofte, Gal, Nistor, Mgrath, Paraschiv, Taniela.

Au mai jucat: Istok, Han, Drodevici, Toma Vlad, Podea, Melniciuc, Mohamed, Butoieru, Mazăre, Ignea, Roșu.

„A fost un prim meci bun de pregătire în care antrenorii și-au trasat niște obiective pe care în proporție de 80% le-am îndeplinit. Mai avem de lucru puțin la concentrare și la omogenizarea lotului. Felicităm echipa din Iași pentru dorința de joc, dar încă nivelul este destul de mare între cele două divizii. Ne așteaptă două meciuri test foarte grele, cu cele mai bune două echipe ale României, unde sperăm să ne ridicăm la nivelul lor și să ne îndeplinim obiectivele propuse”, a declarat managerul echipei, Bogdan Cantor.

Pentru „U” Prodvinalco au debutat și noile achiziții: Csaba Gal, Toma Vlad, Melniciuc Ovidiu, Taniela Hefihifi, Istoc Totic și Mohamed Belguidoum.

Levan Gerebashvili, jucător georgian este așteptat zilele acestea să sosească, iar din luna iulie se va alătura echipei și Bălan Bogdan (Lyon).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.