Dupa Banca Transilvania, „U” Cluj mai atrage un sponsor cu greutate in oras: ELECTROGRUP!

Universitatea Cluj va beneficia de sprijinul companiei Electrogrup in urmatorii trei ani, companie care se alatura grupului de sponsori deja existenti, intre care Banca Transilvania.

„Parteneriatul dintre compania clujeană Electrogrup, lider în domeniul construcţiei de infrastructură, şi cea mai iubită echipă de fotbal din Transilvania se întinde pe următoarele trei sezoane, având ca scop susţinerea FC Universitatea Cluj.

Prin tradiţia care o leagă de istoria oraşului şi a Transilvaniei, prin cei peste 1.000 de membri cotizanţi, prin cele şase universităţi clujene care sunt membri fondatori ai clubului, FC Universitatea Cluj este echipa întregii comunităţi clujene.

De 20 de ani, Electrogrup contribuie la modernizarea societăţii şi la crearea unei comunităţi durabile pentru generaţiile viitoare, construind infrastructură în domeniul telecomunicaţiilor, energetic şi al construcţiilor civile.

Promovarea tradiţiei, susţinerea performanţei, calitatea şi profesionalismul stau la baza acestui parteneriat prin care valorile transilvănene sunt recunoscute şi îmbrăţişate la nivel naţional”, se arata intr-un comunicat al clubului.

Universitatea Cluj a castigat cel de-al patrulea amical al verii, scor 2-1 (0-0), disputat miercuri, 16 august, in Parcul Sportiv „Iuliu Hatiegan”, impotriva formatiei de liga a 3-a, Performanta Ighiu, dupa golurile reusite de Goga (’47) si (Hatiegan ’71).

„Am rămas cu o impresie bună, spre foarte bună, dacă ținem cont de faptul că marți am avut două antrenamente intense, unul dimineața și un altul după-masa. Cu toate acestea, jucătorii mei au răspuns bine, chiar dacă sunt mici lucruri de corectat, pentru că s-a văzut și astăzi că unii dintre ei, mă refer la cei noi, nu sunt obișnuiți cu ceea ce le cer din punct de vedere tactic. Anumiți băieți au jucat pe alte poziții și au făcut-o bine, mai rămâne ca în perioada următoare să luăm o decizie în privința celor sosiți în probe. Am încasat un gol după o execuție elegantă, de la distanță, dar norocoasă. Una peste alta, sunt mulțumit de joc”, a declarat Popescu, la finalul partidei, pentru site-ul oficial.

Primul „11” al Universitatii Cluj a aratat astfel:

Dinu – Takacs, Abrudan, Cordoș, Irimie – Giurgiu, Micaș – Hordouan, Goga, Greu – Lemnaru

Au mai jucat: Pop, Ionescu, Telcean, Manu, Trancă, Moldoveanu, Ursu, Svichi, Hîmpea, O’Neil, Hațiegan.

Următoarea partidă de verificare este programată sâmbătă, la ora 11:00, în deplasare, cu Unirea Alba Iulia.

Rezultatele verii

„U” Cluj – Sticla Arieșul Turda (Liga a IV-a) 7-0

Luceafărul Oradea (Liga a II-a) – „U” Cluj 0-0

Sănătatea Cluj (Liga a III-a) – „U” Cluj 0-2

„U” Cluj – Cetate Deva (Liga a III-a) 2-0

Foto: Cristian COSMA (UPFoto.ro / fcuniversitateacluj.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.