Rugbyiștii clujeni s-au calificat în semifinalele Cupei Regelui

Echipa de rugby masculin „U” Prodvinalco Cluj a fost învinsă, sâmbătă, de Steaua București, în cadrul Cupei Regelui, scor 15-14, pe stadionul din Complexul Ghencea, dar s-a ales cu punctul bonus care le asigură calificarea în semifinalele Cupei Regelui.

U Prodvinalco cluj

Scorul a fost alb după prima jumătate de oră, iar steliștii au trecut la conduecere pe tabelă prin Ionuț Dumitru cu un eseu, iar replica clujenilor a venit rapid, Ovidiu Melniciuc a transformat o lovitură de pedeapsă și a redus din diferență. Scorul pauzei a fost stabilit de eseul lui Robert Neagu (10-3).

Clujenii au preluat conducerea după pauză, Murgoci a bifat primul eseu al Universității, transformarea fiind ratată de Melniciuc, dar acesta din urmă s-a revanșat cu o lovitură de pedeapsă concretizată care a dus scorul la 10-11.

Steaua a trecut din nou la conducere grație eseului lui Dumitru, iar Melniciuc a reușit să transforme una dintre cele două tentative de țintă avute.

„U” Prodvinalco va întâlni vineri, 14 august, pe teren propriu, formația Știința Baia Mare, în ultima partidă a grupei B din Cupa Regelui la rugby masculin.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.