Rugbyștii joacă duminică restanța cu Baia Mare, rugbystele joacă sâmbătă la Iași

Echipa de rugby masculin „U” Prodvinalco va disputa duminică, 18 octombrie, partida restantă din cadrul etapei a IV-a a SuperLigii CEC Bank 2015, în compania formației CSM Știința Baia Mare.

u prodvinalco rugby masculin

Înaintea acestui meci, rugbyștii clujeni se află pe locul șase în clasament, iar băimărenii pe poziția a treia.

„Un meci care nu poate schimba nimic în clasament și în care antrenorii doresc să vadă sportivii tineri care nu prea au evoluat în SuperLigă. O să fie și inernaționalul Gal Csaba alături de noi”, a spus managerul echipei universitare, Bogdan Cantor.

Partida dintre CSM Baia Mare și „U” Prodvinalco este programată a se desfășura pe Stadionul „Lascăr Ghineț” din Baia Mare, cu începere de la ora 11:00 și va fi televizată de Rugby Tv. După meciul seniorilor, de la ora 13:00 va avea loc partida dintre juniorii CSM Baia Mare și Universitatea Cluj.

Echipa de rugby feminin Universitatea Cluj vor juca sâmbătă, 17 octombrie, la Iași, în cadrul celei de-a doua etape a returului Campionatului National Feminin de rugby în 7. În cadrul rundei de la Iaşi, clujencele se vor duela cu gazdele de la CS Politehnica Iaşi şi cu sportivele de la CS Agronomia Bucureşti. Meciurile dintre cele trei echipe vor avea loc pe Stadionul „Tineretului” şi vor începe la ora 9:00.

Iată desfăşurarea completă a etapei:

CS Politehnica Iaşi – CS Agronomia Bucureşti
CS U Cluj – CS Politehnica Iaşi
CS Agronomia Bucureşti – CS U Cluj
CS Agronomia Bucureşti – CS Politehnica Iaşi
CS U Cluj – CS Agronomia Bucureşti
CS Politehnica Iaşi – CS U Cluj

Înaintea acestei runde, clasamentul general al Campionatului Naţional este condus de Universitatea Cluj, cu un total de 16 puncte. Clujencele sunt urmate de CS Politehnica Iaşi, cu 13 puncte, şi de CS Agronomia Bucureşti, cu doar 8 puncte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.