S-a anunțat programul celui mai mare retro party live din România, We Love Retro, in 16-17 iunie, la Sala Polivalenta din Cluj

Bonnie Tyler, Smokie, Mr. President, Dr. Alban, No Mercy și E-Type vor concerta în această vară la Cluj-Napoca! Luna iunie va fi gazda artiștilor care au definit muzica anilor ’80 și ’90. Pe 16 și 17 iunie 2016 generația celor de 25-45 de ani va avea ocazia să își reamintească de probabil cea mai frumoasă perioadă a vieții: de vremea primelor discoteci, a casetofoanelor cu luminițe și a petrecerilor cu colegii de școală. Atmosfera celor mai marcanți ani din istoria recentă a României va fi recreată în detaliu prin decoruri speciale la „We Love Retro”.

we love retro cluj

Programul pe zile la We Love Retro 2016:

Joi, 16 iunie, 20:00 – 23:40 – vă așteaptă 220 de minute de muzică live cu:

Semnal M
Smokie
Bonnie Tyler

Accesul în Sala Polivalentă se face începând cu ora 19:00.

Vineri, 17 iunie, 21:00 – 03:00 – veți avea șansa să dansați pe muzica celor de la:

No Mercy
Mr. President
Dr. Alban
E-Type

Accesul în Sala Polivalentă se face începând cu ora 20:00.

Biletele pot fi achiziționat atât online prin intermediul www.biletmaster.ro sau offline din locațiile partenere: Iulius Mall Cluj-Napoca (standul ticket event de la parter lângă Info Point), Polus Center Cluj-Napoca (standul Fitness Nutrition din Zona Foodcourt), CORA Cluj-Napoca (pe culoar, standul de bilete de lângă Inmedio), Casieria teatrală (str. Piața Ștefan cel Mare 14, Cluj-Napoca, JAXX Bar & Grill (str. Emil Isac 25, Cluj-Napoca), Casieria Cinema Florin Piersic (Pța Mihai Viteazu, nr. 11).

Transylvania Music Event este unul din cele 10 evenimente prioritare ale municipiului Cluj-Napoca și susține candidatura orașului la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021, după succesul campaniei pentru titlul de Capitală Europeana a Tineretului în 2015. Evenimentul va avea loc în Sala Polivalentă a municipiului Cluj-Napoca și va folosi din plin arhitectura și designul spațiului, care îl va completa cu decoruri tematice WE LOVE RETRO.

One thought on “S-a anunțat programul celui mai mare retro party live din România, We Love Retro, in 16-17 iunie, la Sala Polivalenta din Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.