S-a lansat Asociaţia „U Business Sport Club” pentru sprijinirea sportului universitar clujean

Centrul de Cultură Urbană Casino din Parcul Central a găzduit joi, 21 noiembrie, lansarea Asociaţiei „U Business Sport”, ce reuneşte un grup de firme clujene care vor sprijinii cu o cotizaţie lunară Clubul Sportiv Universitatea Cluj şi dezvoltarea sportului universitar.

UBSC

Cheia succesului pe termen lung în orice sport este asigurarea unei strategii viabile, sustenabile şi integrată de legătură între mediul de afaceri, sport şi comunitate.

Orice companie care se înscrie în UBSC beneficiază, printre altele, şi de oportunităţi de afaceri între membrii, iar legătura în cadrul asociaţiei se face prin intermediul unei platforme electronice, www.ubsc.ro, în care se regăsesc toţi membrii asociaţi, profilurile lor de activitate, cererile şi ofertele de business, informaţii de interes pentru membri  şi mediul de afaceri, dar şi o secţiune de forum.

Dragostea pentru sport şi pentru culorile „alb-negru” ale celui mai îndrăgit club sportiv din Transilvania este numitorul comun pentru membrii asociaţi ai UBSC. În cadrul asociaţiei se creează un circuit relaţional prin care se oferă oportunităţi de afaceri, generatoare de profit şi o creştere reală a cifrei de afaceri.

Se pot înscrie în Asociaţie companiile care sponsorizează sau sprijină într-o formă sau alta Clubul Sportiv Universitatea Cluj, companiile şi persoanele care simpatizează culorile „alb-negru”, companiile care doresc să sprijine sportul de performanţă sau pur şi simplu doresc să facă parte din asociaţie, parteneri instituţionali publici sau privaţi care doresc să se alăture programelor şi proiectelor sociale, educaţionale, culturale, sportive promovate de UBSC şi oricine care doreşte să adere la valorile şi principiile UBSC.

Asociaţia „U Business Sport Club” îşi propune să atragă mediul de afaceri clujean pentru revigorarea şi dezvoltarea spiritului universitar al sportului clujean.

Din UBSC fac parte companiile: Eximtur, Ancada, AMTT Consult, Banca Comercială Feroviară, Modern Bau, Salice, Nanoline, Ducfarm, CS Invest Consulting, PRO Agro, Pralina Turquoise, Qual Media, Scutul Negru, Top Drinks, VHO Grup, Agenţia Respect, Jolidon, „Săvuş, Ţico şi Asociaţii”, Primăria Cluj-Napoca şi Consiliul Judeţean Cluj.

„La aproape un secol de istorie a CS Universitatea Cluj, un model de succes pentru comunitatea clujeană, un grup de parteneri ai clubului s-a reunit pentru a pune bazele Asociaţiei UBSC. Ne propunem să ne unim forţele pentru găsirea de soluţii reale la provocările  pe care le întâlnim permanent. Vrem să avem iniţiative. Este momentul să strângem rândurile şi să revigorăm spiritul universitar clujean. Avem sportivi şi foşti sportivi care, formaţi şi căliţi în confruntările de pe terenul de sport, performează şi în viaţa profesională. Împreună suntem trup şi suflet alături de culorile alb-negru. Suntem un model de succes şi vrem să arătăm tuturor acest lucru. Suntem animaţi de dragostea pentru U Cluj care, nu-i aşa, este mai mult decât o… legendă”, sunt cuvintele preşedintele CD UBSC, Sorin Popa.

„Salut cu bucurie şi cu speranţă maximă apariţia Asociaţiei „U Business Sport Club”, prima asociaţie care reuneşte oameni de afaceri cu numitorul comun dragostea pentru sport şi pentru culorile alb-negru ale CS Universitatea. Iată că se naşte un cadru atractiv pentru business, pentru că membrii asociaţi găsesc noi oportunităţi de afaceri, în cadrul asociaţiei, dar şi un cadru atractiv pentru sport, care va deveni mai bogat şi, în consecinţă, mai performant”, a declarat Ovidiu Vasu, directorul CS Universitatea.

Mai multe fotografii de la evenimentul de lansare pot fi găsite pe pagina noastră de Facebook.

One thought on “S-a lansat Asociaţia „U Business Sport Club” pentru sprijinirea sportului universitar clujean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.