Salină şi saună gratis pe drumul Sfântul Ion – FOTO EXCLUSIV

Dacă vă place să staţi relaxaţi la saună şi vreţi să încercaţi şi o experienţă de salină, nu trebuie să mergeți până a la Turda pentru asta, o puteți face  a chiar în Cluj-Napoca, în mod gratuit, la Popasul Turistic Sfântul Ion, un restaurant cu terasă amenajat într-un decor rustic, cu preparate realizate din produse naturale şi la preţuri accesibile pentru orice buzunar.

Locaţia se află chiar pe drumul Sfântul Ion şi încă de cum pătrunzi în acest local te îmbie un aer pitoresc de „acasă” şi te simţi ca-n zona Maramureşului, totul în jur fiind decorat într-un stil românesc autentic.

Recent, Popas Turistic Sf. Ion a deschis la subsol pentru public o saună şi o mini-salină frumoasă şi cochetă, unde puteţi petrece câteva ore de relaxare în acelaşi decor rustic, departe de agitaţia urbană şi de forfota traficului, iar proprietarii au amenajat duşuri şi vestiare pentru o experienţă cât mai completă.

Astfel, dacă vă întrebaţi cum să vă mai petreceţi timpul în Cluj, vă dăm noi astăzi un pont cu o alternativă de weekend ideală.

Atât sauna cât şi salina pot fi utilizate în mod gratuit de către clujenii care trec pragul localului aflat pe drumul Sfântul Ion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.