Lucrările de refacere a Parcului Central amână Festivalul Famous Art „Creatorul”

Festivalul Famous Art Festival – Creatorul – care trebuia să aibă loc în weekend-ul 2-3 septembrie în Parcul Central va fi amânat din cauza lucrărilor de refacere a parcului după UNTOLD, care au început în 20 august și durează până în 15 septembrie.

Organizatorii au ținut să mulțumească Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, Consiliului local, Casino Centru de Cultură Urbană Cluj-Napoca pentru sprijinul oferit în implementarea acestui proiect.

Famous Art e un festival de artă stradală care va transforma, timp de două zile, Parcul Central într-un tărâm fantastic, cu 9 tărâmuri magice bazate pe transmiterea emoțiilor.

În cadrul acestui festival te vei întâlni cu personajele unice ale Creatorului: roboții cu leduri Vatriom, Bufonii Regali, Zânele Zburătoare, Light Walkers pe catalige, Uriașii Veseli, păpușile Giant Gentleman, Soldățeii de Jucărie, Spectacolul de epocă Era Cataligelor, Omul Oglindă, spectacolul de acrobație Nightingale, Copacii Vorbitori, Statuile Vivante în levitatie și multe alte spectacole de teatru, dans și muzică.

Famous Art este compania de artă stradală din Cluj-Napoca care se caracterizează prin realizarea unor spectacole deosebite, care dau naștere unor personaje unice. ​O echipă de artiști care prin perseverență au adus arta stradală la stadiul de superlativ, prin calitatea și serviciile unice dezvoltate în România.

Din inima copacilor se vor auzi melodii ambientale care vor purta publicul către o lume de poveste. Acest eveniment este un concept deosebit de festival de artă stradală, oferit cu dragoste de către artiști români, dedicat relaxării și inspirației. Evenimetul va cuprinde și workshop-uri de creație, dexteritate, jonglerie, echilibristică pe catalige și monociclu, cursuri de machiaj și multe alte surprize pentru public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.