Moșul de la Iulius Mall a premiat clienții fideli cu o cabană la cheie, un Mercedes GLK, vacanțe în Franța și alte surprize

Campania „Retrăieşte un Crăciun de Poveste”, desfăşurată în luna decembrie, la IULIUS MALL CLUJ, a fost cu noroc pentru mii de clienţi. În Ajunul Crăciunului, doi dintre ei au plecat acasă cu cheile de la marile premii: o cabană din lemn la cheie şi un autoturism Mercedes GLK. Alţi doi norocoşi au primit bilete pentru vacanţa de vis, la ski, în Franţa.

Cumpărăturile la IULIUS MALL i-au adus doamnei Mikloş Ana un premiu fabulos. Moşul i-a dăruit o cabană din lemn la cheie, care va fi montată acolo unde va dori să aibă refugiul de vacanţă. „A fost o surpriză nemaipomenită, un superb cadou de Crăciun. Nu am mai câştigat niciodată la o tombolă şi sunt nespus de fericită pentru că am primit un premiu minunat. Va fi casa de vacanţă a familiei mele”, a declarat Mikloş Ana.

O altă clientă norocoasă este şi tânăra Cristina-Voichiţa Rotund. Pentru ea, cumpărăturile din magazinele IULIUS MALL i-au adus cheia care deschide portiera unui autoturism mult visat: un Mercedes GLK. „IULIUS MALL mi-a dăruit cel mai frumos cadou de sărbători şi sunt extrem de bucuroasă. Este o tradiţie să merg la cumpărături în IULIUS MALL, dar este pentru prima dată când câştig ceva atât de valoros”, a declarat Cristina-Voichiţa Rotund.

Crăciunul din acest an a fost unul special şi pentru Ovidiu Andrei Vinte şi Ildiko Ilonka Nemeş, care, în urma extragerii din 21 decembrie 2014, au aflat că pasiunea pentru shopping le-a fost răsplătită de IULIUS MALL cu vacanţe la ski în Franţa. Alături de perechea lor, cei doi norocoşi vor avea ca destinaţie de concediu pârtiile Puy Saint Vincent, din mulţii Alpi. În urma extragerii din aceeaşi zi, Andreea Lucia Sigheartău a fost desemnată câştigătoarea unui voucher de cumpărături în valoare de 1.000 de euro la magazinul Lovely by M, iar Mihaela Simona Aurelia Abbod, Ioana Moisesc, Ilka Farkaş, Vasile Liviu Mich Gavrilă şi Springean Gheorghe au fost premiaţi cu câte un iPad Mini.

Şi în 2015, IULIUS MALL îi aşteaptă pe clujeni cu evenimente speciale, concursuri cu premii şi oferte atractive!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.