PREMIERĂ. Clujul, ca-n Vest! Două containere securizate pentru parcarea bicicletelor, instalate în cartierul Între Lacuri

Primăria Cluj-Napoca continuă investițiile pentru încurajarea utilizării mijloacelor de transport alternativ. Pe lângă extinderea rețelei de piste pentru biciclete, municipalitatea a investit în realizarea a două containere securizate pentru parcarea a 100 locuri pentru biciclete.

Anul trecut, în urma demolării garajelor din cartierul Între Lacuri, au fost amenajate locuri de parcare pentru mașini, dar și zone pentru parcări sigure pentru biciclete.

Astfel, pe strada Tulcea la nr. 21, respectiv la nr. 29 putem găsi două astfel de spații unde sunt disponibile 100 locuri pentru parcarea bicicletelor.

Fiecare dintre cele două garaje are o capacitate de 50 locuri definite de rasteluri etajate, fiind amenajate pe o suprafață de 76 mp/garaj.

Pentru securitate au fost instalate câte 3 camere de supraveghere video, sistem complet de tip senzor cu transmitere avertizări tip SMS și iluminat tip LED cu senzor crepuscular.

Sistemul de alimentare cu energie electrică are la bază panouri solare fotovoltaice.

Valoarea investiției este de 233.527 lei fără TVA.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.