Salina Turda vrea să reabiliteze Hotelul Potaissa

Societatea „Turda Salina Durgău” vrea să demareze lucrări de modernizare și reabilitare a Hotelului Potaissa, scrie inturda.ro.

hotel potaissa turda
foto © panoramio.com

Proiectul se află pe ordinea de zi a Ședinței Extraordinare a Consiliului Local al municipiului Turda, din data de 15 aprilie 2015, privind acordul municipalității pentru demararea de către Societatea Turda Salina Durgău SA, a investițiilor având ca obiect reabilitarea și modernizarea Hotelului Potaissa Turda.

„Hotelul Potaissa este proprietatea Municipiului Turda, fiind dat în administrare către Societatea Turda Salina Durgau SA, în cadrul sau funcționând și recent finalizata investișie: Centru SPA. Societatea în cadru căreia unci acționar este Municipiul Turda, a stabilit oportunitatea demarării unor proceduri tehnico-economice pentru reabilitarea și modernizarea hotelului Potaissa. Prin adreasa cu nr. 7800/07.04.2015/1445/07.04.2015 a Societății Turda Salina Durgău SA se solicită CL al mun.Turda să-și exprime acordul cu privire la derularea investiției.” se arată în Raportul de Specialitate al Proiectului 2.2 de pe Ordinea de Zi.

„În anul acesta Centrul SPA funcționează 12 luni, anul trecut a funcționat doar 6 luni, acest lucru se vede atât în salarii cât și în costurile de intreținere ale Societații. Voi face tot ce îmi stă în putință să finalizăm în acest an Hotelul pentru că în felul acesta vom putea face ca întreg ansamblul de acolo: Hotelul, baza de tratament și Centru SPA să fie pe profit, altfel, continuăm să mergem într-o pierdere care nu este benefică Societății”
, preciza doamna director, Simona Baciu în Ședința de CL din data de 29 ianuarie 2015.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.