Sâmbătă se dă startul la Swimathon 2018! Peste 100 de clujeni s-au înscris pentru a înota în scop caritabil!

Sâmbătă ne vedem cu toată familia la bazin să sărbătorim înotul, oamenii care fac lucruri frumoase și un deceniu de la înființarea Fundației Comunitare Cluj. Zece proiecte, un record comunitar care adună fonduri pentru a oferi 20 de burse de înot, peste 100 de înotători, profesioniști sau amatori, înscriși pentru susținerea proiectelor, 5 ambasadori, 20 de voluntari și un public entuziast de suporteri și donatori.

Swimathon Cluj 2018 ia startul în 24 noiembrie la ora 9.00, în incinta Complexului de Natație „Universitas” al Universității Babeș-Bolyai. Intrarea publicului este liberă.

Alături de Asociația Sports Culture, Fundația Comunitară Cluj provoacă comunitatea clujeană să stabilească premisele unui record comunitar, Înotatori100, care a luat între timp forma proiectului social „Învață să înoți”. Astfel, taxele de înscriere ale acestei secțiuni sunt redirecționate pentru crearea unui fond prin care instructorii Sports Culture vor oferi cursuri gratuite de înot pentru 20 de copii care nu dispun de resurse financiare suficiente.

Swimathon este evenimentul care adună pasionații de înot, ong-urile cu proiecte deosebite și clujenii care sunt gata să participe la schimbare. Prin acest eveniment lansat la nivel național de Fundația Comuniatră Cluj, se creează un spațiu unde comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică în strângerea fondurilor pentru proiectele pe care le consideră relevante.

Pentru a afla poveștile proiectelor și pentru a susține eroii din bazin sau de pe uscat intră pe platforma nostră, swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro, unde poți afla mai multe despre proiecte, dar și cum poți să donezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.