S-a lansat jocul de telefon „Nelson în aventură”, cu vocea inconfundabilului Nelson Mondialu!

Devenit un adevărat fenomen pe internetul românesc, cu peste 300.000 de abonaţi pe Youtube, sute de milioane de vizualizări şi peste 200.000 de fani pe Facebook, vestitul Nelson Mondialu, are, mai nou, şi un joc pentru telefoane mobile, cu vocea lui inconfundabilă, denumit „Nelson în aventură”, care a adunat deja peste 10.000 de instalări din Magazinul Play.

Aplicaţia a fost dezvoltată de echipa Wyverin Entertainment, formată din trei studenţi originari din Sibiu, şi este realizată pe modelul jocului antologic Mario, dar cu vocea clujeanului care a cucerit platforma Youtube cu clipurile sale. „Nelson în aventură” presupune adunarea de puncte din parcurgerea traseului şi evitarea obstacolelor care îi ies personajului în cale. Ajută-l pe Nelson să reziste tentaţiei păcănelelor, fereşte-l de dentistul cel rău şi ţine-l cât mai departe de soţia lui care abia aşteaptă să îl certe din nou.

Joacă-te şi descoperă surpriza! La un moment dat vei reuşi să te transformi în veveriţă şi să aduni cât mai multe ghinde pentru a beneficia de mai multe caractere.

Şi ca un bonus, pe lângă jocul animat cu Nelson, ai şi o pagină cu sunete (soundboard) unde poţi reda cele mai cunoscute şi amuzante replici ale lui Nelson Mondialu.

Aplicaţia poate fi descărcată de pe Android şi iOS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.