Sandra Izbaşa, fostă studentă la Cluj

Gimnasta care a adus României a doua medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Londra, Sandra Raluca Izbaşa, a fost studentă la Cluj. Foştii ei profesori spun că tânăra a fost un exemplu pentru colegi şi că s-a comportat cu o modestie ieşită din comun.

Sandra Izbaşa s-a înscris la facultate imediat după terminarea liceului. Aceasta a venit la Cluj împreună cu antrenorul ei de atunci, Nicolae Forminte, care se înscrisese la un masterat la aceeaşi facultate.

„A fost studentă în universitate în anul 2009-2010, la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, din 2010 fiind componentă a lotului naţional de gimnastică şi-a cerut transferul la Bucureşti. Evident i s-a acordat.”, a spus Laura Irimieş, purtător de cuvânt UBB.

Gimnasta a fost nevoită să plece definitiv din Cluj în primăvara lui 2010, când a început antrenamentele la Izvorani, cu Octavian Bellu.

„Pur şi simplu s-a integrat în viaţa studenţească foarte rapid, îi era dor de aşa ceva. La cursuri colegii o înconjurau imediat, era de o empatie şi modestie ieşite din comun.”, a spus decanul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, Vasile Bogdan.

Ziua de CJ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.