Săptămâna viitoare începe o nouă acțiune de deratizare în Cluj-Napoca

Primăria Cluj-Napoca a anunțat că luni, 14 martie, va demara o nouă acțiune de deratizare pe domeniul public al municipiului.

dezinsectieAcțiunea va avea loc în perioada 14-25 martie, între orele 8:00 şi 16:00, însă în cazul în care nu va fi posibilă desfăşurarea din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, durata acesteia se va decala sau prelungi.

Activitatea de deratizare este realizată de firma CORAL IMPEX, conform contractului de concensionare a serviciului de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie încheiat cu municipiul Cluj-Napoca.

„Deratizarea va fi efectuată cu produsele FACORAT PASTA şi AGRORAT PELLET – raticide pentru combaterea rozatoarelor, produse avizate de Ministerul Sănătăţii -Comisia Naţională a Produselor Biocide, fac parte din grupa Xi şi Xn de toxicitate şi se regăsesc în Registul Naţional al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană. În caz de ingerare accidentală, antidotul este Vit. K 1 şi se găseşte la Spitalul de Urgenţe Cluj”, au transmis reprezentanţii primăriei.

În acelaşi timp, municipalitatea face un apel către cetăţeni, asociaţiile de locatari/proprietari, agenţii economici şi instituţiile de pe raza municipiului, de a efectua deratizarea pe proprietăţi, clădiri şi subsolul blocurilor concomitent cu acţiunea de pe domeniul public.

Legislaţia în vigoare stipulează în mod clar importanţa şi periodicitatea lucrărilor de deratizare, precum şi consecinţele neefectuării acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.