Șapte puiuți de câine, salvați de pompierii clujeni dintr-o canalizare din Dej! Jos pălăria!

Pompierii clujeni au reușit să salveze șapte puiuți de câine dintr-un canal de scurgere al unei clădiri dezafectate din Dej, după ce s-au luptat două ore. Au fost în total 8 pui, dar unul nu a mai putut fi salvat.

„Un echipaj de pompieri a intervenit, în jurul orei 13.30, pentru a scoate opt pui de câine, în vârstă de circa două săptămâni, dintr-un canal de scurgere al unei clădiri dezafectate de pe strada Valea Uriului, din municipiul Dej. Intervenția a fost una dificilă și a durat aproape două ore, fiind necesare operațiuni pentru patrunderea intr-un spațiu îngust și improvizarea unor unelte pentru a putea ajunge la toți puii de câine.

Sapte dintre puii de câine au reușit să fie școși în viață, însă ultimul nu a putut fi scos în viață. Pompieri au fost sprijiniți de doi oameni mărinimoși, care s-au alăturat eforturilor de a scoate puii din canalul de scurgere a apelor pluviale și reprezentanții unei asociații care dețin un adăpost pentru animale. Puii au fost preluati de reprezenantii adăpostului pentru animale”, transmite ISU Cluj. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.