SCANDAL in fata Prefecturii din Cluj! Un fost membru PSD l-a luat la bataie pe Horia Nasra, purtator de cuvant PSD Cluj

Dreapta s-a unit la Cluj-Napoca dupa aflarea rezultatelor exit poll-urilor. Mai multi simpatizanti ai Aliantei Crestin Liberale, ai PMP si ai Monicai Macovei s-au adunat, duminica, seara, dupa inchiderea urnelor, in fata Prefecturii din Cluj pentru a-si arata solidaritatea cu romanii din Diaspora care au fost umiliti si au fost nevoiti sa stea ore in sir la coada pentru a putea vota.

miting prefectura cluj
Foto: ZIUA de CLUJ

Cei prezenti i-au strigat demisia ministrului de Externe, Titus Corlatean, dar si prefectului Gheorghe Vuscan pentru organizarea defectuoasa a alegerilor prezidentiale in strainatate si la Cluj-Napoca. S-au strigat mesaje anti-guvernamentale si impotriva lui Victor Ponta.

Reamintim ca, in Cluj, sute de studenti au fost nevoiti sa stea la cozi uriase pentru a-si exercita votul, acestia fiind nevoiti sa completeze o declaratie pe proprie raspundere ca nu au mai votat altundeva, lucru care a ingreunat procesul electoral, iar in strainatate mii de oameni au facut cozi de zeci de metri la sediul ambasadelor datorita lipsei de stampile si a personalului aferent.

„Suntem aici alaturi de tinerii care nu au putut sa voteze la sectiile din Cluj, unde domnul prefect nu le-a asigurat toate buletinele de vot necesare pentru listele suplimentare. Si suntem alaturi de toti oamenii din Diaspora, care au stat in frig, in ploaie, zeci de ore pentru a vota. Tinem sa le multumim, dar din cauza primului ministru, ministrului de Externe si a guvernului nu au putut sa-si exprime votul. Cerem demisia domnului Corlatean, a prefectului de Cluj si a tuturor care si-au batut joc de dreptul romanilor de a vota”, a declarat liberalul Mihai Seplecan.

Purtatorul de cuvant al PSD Cluj, Horia Nasra, a luat parte mitingul de protest, fiind luat la bataie de un fost coleg de partid, Gaston Bienvenu, iar conflictul a fost aplanat de jandarmii prezenti la fata locului.

Imaginile video sunt oferite de Cluj-AM.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.