Scandalul PLUSH BIO. Nume grele din showbiz, printre care Dorian Popa, Gina Pistol sau Bianca Drăgușanu, au girat și promovat agresiv un produs toxic creat de falsul dermatolog Ioana Marinescu. Zeci de fete vor depune plângeri penale

Scandalul PLUSH Bio care a ținut capul de afiș al ziarelor și televiziunilor din ultimele zie se va lăsa cu plângeri penale. Un produs controversat pentru tratarea acneei creat de un dermatolog fals din Ploiești, care se prezintă și farmacistă, Ioana Marinescu, supranumită în presa mondenă „dermatologul vedetelor”, iar sute de fete și-au distrus tenul și fața după ce au folosit acest produs.

Produsele din gama PLUSH BIO au avut parte de o promovare agresivă din partea unui număr mare de vedete autohone, printre care Gina Pistol, Dorian Popa, Andreea Mantea, Bianca Drăgușanu, Lidia Buble, Andreea Tonciu, Andreea Antonescu, Adelina Pestrițu sau Nicole Cherry.

„Toate produsele pe care vi le-am prezentat, înainte de a le face reclamă, le testez eu personal. De ce aș face chestii de gneul vinde ceva fără să testez. Este o inconștiență totală”a declarat Dorian Popa intr-un clip video pe canalul său de Youtube, clip pe care l-a șters între timp.

Scandalul a luat amploare, iar așa-zisa specialistă dermatolog nu a avut nicio reacție pe marginea acestui subiect, mai ales că au apărut în spațiul public numeroase mărturii și dovezi din partea fetelor care au avut de suferit după ce au folosit respectivele produse PLUSH BIO.

“Aventura mea a început în ianuarie anul acesta. Am fost la cabinetul doamnei Marinescu din Ploiești. M-a diagnosticat cu acnee vulgară, a dedus ea că sub glandele mele există o infecție hormonală. Eu nu aveam nimic, sunt cu analizele la zi, dar am decis să o cred pe ea”, a declarat, pentru Libertatea, Alexandra Culuși.

Pe Facebook a apărut și un grup cu peste 100.000 de membri intitulat Mi-a distrus fața PluSHIT, în care apar sute de mărturii ale fetelor care au avut de suferit din cauza controversatului produs apărut de nicăieri pe piață și neavizat de nicio instituție de specialitate.

Zeci de fete au început deja să facă plângeri penale și cel mai probabil urmează o anchetă în acest sens.

Reporterul eClujeanul a încercat în repetate rânduri să contacteze echipa site-ului plushbio-cosmetics.ro, dar nu a răspuns nimeni la numărul afișat 0040219928.

Firma Plush Bio SRL are sediul în Ploiești și a fost înființată în 2016 și a avut în 2018 o cifră de afaceri de 3 milioane de lei, respectiv un profit de aproape 500.000 lei.

Redăm mai jos câteva dintre mărturiile tinerelor păcălite de acest produs controversat realizat de Plush Bio Cosmetics.

În ciuda scandalului iscat în jurul acestui produs controversat, farmacista Ioana Marinescu continuă să promoveze agresiv PLUSH Bio prin clipuri pe Instagram și Facebook, beneficiind de sprijinul mai multe vedete și influenceri din România.

Ioana Marinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.