S-au redeschis stațiunile balneare. Putem merge la Cojocna, Băile Felix sau Herculane, dar cu respectarea măsurilor de protecție

Staţiunile balneare din România și-au deschis porțile odată cu trecerea de la starea de urgență la cea de alertă, iar primii turiști și-au făcut apariția.

Conform stirileprotv.ro, stațiuni balneare celebre precum Băile Felix sau Băile Herculane s-au redeschis, iar turiștii sosiți în vacanță sunt întâmpinați cu setul de reguli pe care trebuie să-l respecte.

La Cojocna actvitatea nu a fost reluată, însă oficialii speră ca după 1 iunie lucrurile să se schimbe.

”Vă rugăm să vă dezinfectați pe mâini un pic. Mulțumim frumos. Să vă luăm și o temperatură. Veți fi cazați la etajul 3, în stânga este liftul de acces. Veți avea acces doar la zonele exterioare de la piscine, sunt cu apă termală”, le-a transmis recepționera unui hotel din zonă unor turiști.

Preţuri mici şi turişti puţini în această perioadă. Primii clienţi se bucură de linişte şi distanţare socială în această perioadă:

”Noi am făcut o distanțare mai mare, având în vedere că suntem întinși pe o suprafață de 5 hectare, distanțarea între șezlonguri este de 4 metri. La fiecare piscină este un om care le atrage atenția dacă sunt prea apropiați sau prea mulți într-un grup”, a transmis un angajat.

Prețurile sunt mai mici cu până la 15% în această perioadă plină de restricții, așa că un pachet de cinci nopți cu demipensiune și acces la bazele de tratament costă aproximativ 2.000 de lei.

2 thoughts on “S-au redeschis stațiunile balneare. Putem merge la Cojocna, Băile Felix sau Herculane, dar cu respectarea măsurilor de protecție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.