Schimbări importante în grila RDS. Discovery şi Animal Planet înlocuite de Digi Animal World şi BBC Entertainment!

RCS&RDS a anunţat, joi seară, într-un e-mail adresat abonaţilor săi, că televiziunile „Digi Animal World şi BBC Entertainment vor înlocui Animal Planet şi Discovery Channel, care ies din grilă începând cu 1 decembrie”.

„Pregăteşte-te de aventuri extraordinare cu noile canale din grila de programe Digi TV: Digi Animal World şi BBC Entertainment. Cele mai noi documentare şi emisiuni, de la cele mai mari case de producţie, cele mai interesante episoade te vor ţine cu sufletul la gură, alături de noi, începând cu luna decembrie”, se spune în e-mailul transmis abonaţilor RCS&RDS, potrivit MEDIAFAX.

Cu toate acestea, RCS&RDS a scos mai repede cu o zi, respectiv joi seară (29 noiembrie), Animal Planet şi Discovery Channel de pe reţelele sale de cablu, care au aproximativ două milioane de abonaţi, toate canalele operate de compania Discovery Networks, inclusiv Discovery Channel, fără a avea aprobarea Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) pentru modificarea grilei de programe, aşa cum impune Legea audiovizualului. Potrivit articolului 74, alineatul 3 din Legea audiovizualului, „distribuitorii de servicii pot modifica structura ofertei de servicii de programe retransmise numai cu acordul Consiliului”.

One thought on “Schimbări importante în grila RDS. Discovery şi Animal Planet înlocuite de Digi Animal World şi BBC Entertainment!

  1. Un alt „cadou” excelent s-ar putea sa vina de la 1 ianuarie 2013, dragi abonati! RDS scoate HBO din grila sa de programe.
    Se pare ca acordul intre ei este doar pana in 31.12.2012.
    Mai ramai abonat la RDS?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.