Scrabbliștii clujeni au câștigat Cupa României și titlul național la perechi

Secția de scrabble a CS Universitatea Cluj a câștigat, la finalul săptămânii trecute, Cupa României pe echipe, întrecere găzduită de Hotel Ary.

scrabble-la-hotel-ary

Sportivii Universității au câștigat trofeul fiind la o diferență foarte mare de locul II, ocupat de Locomotiva București. Aceștia au strălucit și la probele individuale.

Concursul Național de Perechi (seniori) a fost adjudecat de cuplul format din Alexandru Lăcătîș și Gheorghe Roman, în timp ce perechea Alexandru Gheorghiu/Vasile Mihalache a încheiat întrecerea pe locul III. În Cupa României la individual, șapte din primele zece locuri au fost ocupate de sportivi legitimați la Universitatea Cluj. Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului a urcat Alexandru Gheorghiu, el fiind urmat de Alexandru Lăcătîș (locul III), Septimiu Crivei (locul IV), Florin Buhai (locul VI), Corneliu Faur (locul VII), Vasile Mihalache (locul VIII) și Andrei Alexandrov (locul X).

Următoarea competiție în care vor fi implicați scrabbliștii CS „U” va avea loc la sfârșitul lunii iulie, atunci când la Tg. Frumos va avea loc cea de-a doua etapă a Campionatului Național de Tineret (individual și pe echipe).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.