Se aprinde derby-ul! Fanii lui „U” au fost la antrenamentul echipei pentru a-i cere socoteală lui Ogăraru

Derby-ul dintre Universitatea și CFR Cluj, ce va avea loc luni seara, de la ora 21, pe stadionul din Gruia, se anunță mai aprins ca niciodată.

Circa 40 de suporteri ai Universității au luat parte duminică după amiază la antrenamentul echipei, pe Cluj Arena, unde au stat de vorbă cu antrenorul George Ogăraru și i-au explicat importanța acestui joc. Aceștia i-au cerut antrenorului să își motiveze jucătorii și să aibă atitudine în meciul de mâine. „Nu vrem să fim călcați în picioare”, i-au strigat la unison fanii tânărului tehnician.

Suporterii adunați la Cluj Arena i-au scandat numele lui Vali Lemnaru, indisponibil pentru meciul de mâine din cauza unei accidentări, dar și portarului Robert Veselovsky.

„Să demonstrați că aveți valoare, mergeți în Gruia, călcați-i în picioare”, a fost una dintre scandările fanilor.

Jandarmeria e pregătită

Un efectiv de 250 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca şi Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de luni seară.

8 suporteri ai CFR-ului și 28 ai Universității au interdicție de a intra pe stadion, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei, motiv pentru care sunt sfătuiţi să nu pătrundă ilegal pe stadion. În cazul identificării în incinta arenei sportive aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau amendă, precum şi măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sau jocurile sportive, pe o perioadã de la unu la 2 ani, care se adaugã la perioada pentru care s-a dispus iniţial măsura.

Cifrele derby-ului

u cluj - cfr gruia
foto: lpf.ro

În Liga I au fost 28 de jocuri între CFR și Universitatea, cu 13 victorii pentru feroviari, 11 remize și 4 victorii ale „șepcilor roșii”.

Media de varsta a celor doua loturi: CFR – 25,2 ani, U Cluj – 25,9 ani. Valoarea celor două loturi este de: 11,35 milioane de euro pentru „U” Cluj, respectiv 17.8 milioane de euro pentru CFR.

Reamintim că prețurile biletelor la derby sunt: 60 lei la Tribuna a II-a și 10 lei în sectorul rezervat galeriei oaspete, denumit „țarc” de suporterii Universității.

Partida dintre CFR și Universitatea Cluj va avea loc luni, 29 septembrie, ora 21:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, și încheie etapa a IX-a a Ligii I.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.