Se deschide un nou magazin Lidl în Cluj-Napoca

Locuitorii din cartierul Mărăşti vor avea la dispoziţie începând de joi, 13 decembrie 2012, de la ora 08:00, un magazin Lidl. Acesta se află pe strada 21 Decembrie 1989, pe fostul amplasament al companiei Napolact, în imediata apropiere a sediului central al Băncii Române pentru Dezvoltare (BRD).

Noul magazin din Piaţa Mărăşti este al treilea deschis de retailerul german la Cluj-Napoca şi va fi inaugurat joi, 13 decembrie, la ora 8 dimineaţa. În planul pe piaţa locală al nemţilor de la Lidl se află încă o unitate care va fi deschisă tot în cartierul Mărăşti, dar pe strada Aurel Vlaicu, cu acces la artera care leagă oraşul de aeroport. Acesta din urmă este construit pe un teren de 6.000 mp deţinut de firma Grup 4 Instalaţii, pe fosta platformă IRA, unde magazinul de discount va fi vecin cu unitatea de bricolaj a austriecilor de la BauMax.

Lidl România are în prezent trei magazine deschise în municipiul Cluj-Napoca, unul în cadrul Sigma Shopping Center din cartierul Zorilor, unul în cartierul Bună Ziua şi al treilea pe Calea Baciului 47A. Turda şi Câmpia Turzii au fiecare câte o unitate Lidl.

 

4 thoughts on “Se deschide un nou magazin Lidl în Cluj-Napoca

  1. Noul magazin nemtesc deschis in cluj, nu avea pe rafturile sale in 20 decembrie bomboane pentru pomul de craciun.
    Dar ce este mai grav, nu dispune de grupuri sanitare (toaleta, WC, buda etc.) clientul care are nevoie este obligat, daca mai apuca sa treca strada la Piata Agroalimentara pentru a se usura. Rog pe aceasta cale organele sanitare sa-i oblice a respecta normele sanitare romanesti in vigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.