Se eliberează abonamentele de parcare pentru zona centrală

Începând de luni, 3 decembrie 2012, primăria municipiului Cluj-Napoca a anunţat eliberarea abonamentelor de parcare pentru zona centrală, pentru anul 2013, la ghişeele Serviciului Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor de pe str. Moţilor nr.7.

Aabonamentele pentru persoane fizice se pot achiziţiona la preţul de 50 lei/lună. Cetăţenii vor prezenta următoarele acte în original: – certificatul de înmatriculare al autoturismului şi cartea de identitate a posesorului.

Abonamentele pentru persoane juridice se pot achiziţiona la tariful de 70 lei/lună. Astfel cetăţenii vor prezenta următoarele acte în copie: – certificatul de înregistrare al firmei şi certificatul de înmatriculare al autoturismului.

Abonamentele pentru riverani se găsesc la tariful de 25 lei/lună. În vederea achiziţionării cetăţenii au nevoie de următoarele acte în original: – certificatul de înmatriculare al autoturismului şi cartea de identitate a posesorului.

Abonamentele transmisibile sunt la tariful de 120 lei/lună, iar cetăţenii vor prezenta următoarele acte în copie: certificatul de înregistrare al firmei.

Programul ghişeului este următorul:

– luni- miercuri si vineri: 8,30-16,30
– joi: 8,30-18,30

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.