Se implică milionarul Sorin Dan la Universitatea Cluj? FOTO EXCLUSIV

Unul dintre milionarii Clujului, omul de afaceri Sorin Dan, a fost surprins în această după-amiază la tribuna oficială a stadionului Cluj Arena, urmărind meciul Universității Cluj cu ACS Energeticianul, câștigat de „studenți” cu 3-0.

Considerat un om de afaceri mai low profile, prezenţa lui Sorin Dan pe Cluj Arena dă naştere speculaţiilor, iar principala întrebare este una clasică: devine şi el sponsor la „U” Cluj? Nu este exclus ca în viitorul apropiat să se implice financiar în viaţa clubului prin una dintre firmele sale, mai ales că este recunoscută în oraş simpatia sa pentru „şepcile roşii”, fiind un vechi suporter.

În mediul de afaceri din Cluj-Napoca se ştie că Sorin Dan nu investeşte în domenii cu risc, iar investiţiile în sport sunt riscante şi greu de recuperat, însă este posibil să îi fi captat atenţia noul proiect al Universităţii Cluj după ce companii ca Banca Transilvania, Electrogrup, DeLonghi sau IRUM au răspuns pozitiv implicării la „U”, astfel că ar putea face şi el o excepţie de a-şi deschide contul pentru clubul universitar.

Omul de afaceri Sorin Dan are o avere estimată la 9-10 milioane de euro şi a deţinut hotelul de cinci stele City Plaza, pe care l-a vândut în 2014 cu 10 milioane de euro, precum şi fosta fabrică de mobilă Libertatea, vândută omului de afaceri Ion Sturza, care a ridicat pe amplasamentul acesteia Liberty Technology Park. Investiţiile sale se învârt, în special, în sectorul imobiliar, dar s-a implicat şi în dezvoltarea Festivalului Internaţional de Film Comedy şi în turism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.