Se prelungește programul Oserului de pe str. Bobâlnei pe toată durata weekend-ului!

In urma solicitarilor cetățenilor și a comercianților, Piața de Vechituri din Cluj-Napoca se va desfăşura pe toată durata weekendului în locaţia de pe strada Bobâlnei. Până în prezent, Oserul avea loc sâmbăta în această locaţie, iar duminica la Expo Transilvania.

„Începând cu data de 28 iulie 2018, activitatea Pieței de Vechituri (Oserului), situată pe strada Bobâlnei Nr. 65 se va desfășura după următorul program: sâmbătă: în intervalul orar 7:00 – 18:00 şi duminică: în intervalul orar 7:00 – 18:00. Noul program a fost promovat la solicitarea cetățenilor și a comercianților. Activitatea Pieței de Vechituri (Oserului) se va derula după acelați regulament”, anunţă RADP Cluj-Napoca.

În 2015, consilierii locali au adoptat un proiect ce prevedea modernizarea Oserului: 15 hale noi, cu utilităţi complete, organizate pe categorii în funcţie de produsele comercializate şi aproape 300 de locuri de parcare. Valoarea estimată a investiţiei a fost de aproximativ 4.379.761 lei.

Piaţa de vechituri ramane unul dintre obiectivele de weekend pentru sute de clujeni: în fiecare sâmbătă, sute de comercianţi îşi întind marfa pe tarabe sau cearceafuri şi expun fel de fel de obiecte: de la haine şi încălţăminte, accesorii, mobilier, vase, articole electrocasnice, telefoane, piese de schimb, cărţi, lanterne, tablouri sau chiar alimente.

Intrarea la Oser este un leu pentru vizitatori, în timp ce comercianţii achită trei lei pe metrul pătrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.