Se recrutează masiv bicicliști în Cluj. Compania Glovo a adunat 10.000 de curieri

Glovo, companie de servicii de livrare rapidă prezentă în 10 orașe mari, a atras 10.000 de curieri în țară, cei mai mulți fiind din București, Cluj-Napoca și Timișoara.

Compania are 10.000 de curieri parteneri cu care lucrează în toată țara, aceștia fiind atrași de flexibilitatea pe care colaborarea, conform Economica.net

Curierii au tipuri diferite de beneficii financiare, care contribuie la decizia de a începe, a continua sau a extinde parteneriatul cu compania.

Cele patru bonusuri oferite livratorilor sunt pentru lucrul în condiții meteo nefavorabile, de performanță săptămânală, de recomandare a altui curier și pentru diverse campanii ocazionale. Glovo este o aplicație de livrare rapidă care permite utilizatorilor să comande, să trimită și să primească orice produs, din și în orașul în care se află.

Aplicația s-a lansat pe piața din România în 2018, serviciile fiind disponibile, în prezent, în 10 orașe: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Craiova, Constanța, Sibiu, Arad și Ploiești. Glovo operează în toate marile capitale din Europa, dar și în America de Sud, fiind prezentă în 257 de orașe, din 33 de state. Principalii săi concurenți din România sunt Foodpanda și Takeaway.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.