Se vând bilete la meciul de tenis din Fed Cup dintre România și Cehia, din Sala Polivalentă Cluj

Biletele pentru partida de tenis România-Cehia, contând pentru Turul I din Grupa Mondială Fed Cup, sunt disponibile spre vânzare, începând de vineri, 12 noiembrie.

fed cup romania

Confruntarea dintre România şi Cehia va avea loc în perioada 6-7 februarie 2016, în Sala Polivelentă din Cluj-Napoca și se va desfăsura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa sâmbătă (6 februarie), iar duminică (7 februarie) celelalte două meciuri de simplu şi meciul de dublu (în funcție de rezultat).

Preţurile biletelor variază de la 50 de lei/zi (pentru preșcolari, elevi, studenți și pensionari) la 90 de lei/zi. Biletele includ accesul la toate meciurile disputate în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în ziua respectivă și pot fi achiziționate pe site-ul eventim.ro.

Simona Halep, tenismena română care ocupă la finalul sezonului 2015 locul 2 în clasamentul WTA, va evolua în cadrul meciului de Fed Cup dintre România şi Cehia.

Echipa de Fed Cup a României s-a calificat după 22 de ani în Grupa Mondială (II), în urma victoriei obținute în Canada, în această primăvară, cu scorul general de 3-2.

Simona Halep a lipsit la ultimul meci de Fed Cup al României, programul individual fiindu-i foarte încărcat. Fără cea mai bună jucătoare, echipa noastră, formată din Irina Begu, Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu, Raluca Olaru și căpitanul nejucător Alina Tecșor Cercel, a câştigat în deplasare, cu Canada.

În sistemul actual de joc, echipa de Fed Cup a României participă pentru prima dată în Grupa Mondială principală, iar adversara sa din primul tur este campioana ultimelor ediții, Cehia.

România și Cehia (Cehoslovacia) s-au mai întâlnit o singură dată până acum, în 1980, în sferturile de finală ale Grupei Mondiale, tricolorele (Virginia Ruzici, Florența Mihai și Lucia Romanov) pierzând partida cu scorul de 1-2.

Cehia, care are trei jucătoare în top 15 (Petra Kvitova – 6, Lucie Safarova – 9, Karolina Pliskova – 11) va juca pe 14-15 noiembrie finala Fed Cup, contra Rusiei, la Praga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.